Sitt ner! kap 2

Där satt vi, mina berättarelever och jag, i teaterparken i Landskrona, och jag berättade episoden om teaterchefen och min hund. Då kommer Sven Hansson gående på gången bakom buskarna.

Sven är med i Berättarklubben som är värd för Berättarslammet den här kvällen. Han är på väg bort till teaterrestaurangen, djupt försjunken i tankar på förberedelserna. Just när jag kommer till stället i storyn där jag ryter Sitt ner! passerar Sven en parkbänk. Och, tro det eller ej, pladask sitter han där på parkbänken. Han tittar sig förvånad omkring, undrar hur han hamnade där. Sen får han syn på oss och vinkar glatt.

Sven är ju berättare så han inser potentialen i händelsen. Gissa vad Sven drog som kalibreringshistoria en timme senare inne på teaterrestaurangen?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.