Robin drunknar – inte

Hur långt kan man gå för att rädda livet på sin hund? Om man riskerar sitt eget?

Jag är livrädd för isen på sjön. Inget i världen kan få mig att gå ut på den. Men så var det den dan, när jag blev upptagen av att fotografera träden på stranden, och glömde kolla valpen. Plötsligt hörde jag ett ylande. Robin Hund låg ute i det iskalla vattnet och krafsade på iskanten, utan att kunna komma upp.
Nej, jag gör det inte. Jag ger mig inte ut på isen. Då får han drunkna. Då är det ödet. Eller -?

Lyssna på Tankar för Dagen i P1 3 december 2021. Kl 06.25 och 21.45

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.