Antagen till serietecknarutbildning!

Att vänta i kö är ett plågsamt sätt att få tiden att gå. Bättre är att åka karusell på minutvisaren!

Jag vill tacka pandemin för att den ledde fram en ny häst åt mig att sadla. Jag har inte kunnat släppa VÄNTRUMMEN, artikelserien som jag skrev och illustrerade 2016-17. Nya väntrum har dykt upp och de små nummerlapparna, som jag förmänskligade, har utvecklats och fått eget liv. De ville gå i riktning mot serieteckningar.

Själv har jag gått hela sommaren och ritat och väntat och vankat inuti det gigantiska väntrum som pandemin ställt upp runt oss. ”OSS” och ”VI” på riktigt, hela världen. I samma väntrum.

Väntrummen ropar på mig! Jag behöver hjälp att utveckla detta!

Så veckan före terminsstart satt jag och googlade serietecknarutbildning och chansade på en fråga om sen ansökan till Skarpnäcks serietecknarutbildning. Skannade teckningar och skickade in. Och kom med! Det fanns en plats, och jag blev godkänd!

Jag är exalterad och lycklig. I denna hopplösa tysta karantänsisolering har plötsligt ett nytt litet ljus börjat lysa för mig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.