Malmö Garden Show 2012

20120704-173115.jpg

Det är en stor ära för mig att kunna presentera min lärare Tim Kovar från Oregon. Han lärde mig klättra 2006 i den lilla hålan Cave Junction i södra Oregeon på USAs västkust, strax intill Redwood-distriktet.

Nu är han i Skandinavien och vi har blivit engagerade tillsammans av Malmö Stads Arrangemangsenhet för att presentera trädklättring under Malmö Garden Show.

20120704-172958.jpg


20120704-173045.jpg

Under Malmö Garden Show håller Tim i prova-på-trädklättring under den stora eken intill Möllan, i i Slottsträdgården. Själv berättar jag trädhistorier om Varför sitter katten katter i trädets topp, i den vackra platanen nära kanotklubben.

Jag har passat på att få en uppfräschning av mina trädklättringskunskaper. Och så har jag hittat på ett sätt att rigga en katt högt upp i trädtoppen – och sedan låta en mus jaga ner den på marken igen! Mer om det i ett annat inlägg.

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.