• Okategoriserade
  • 0

Sånger vid Havet / Var finner jag kunskap? I

Denna månad har jag ett roligt och hedrande uppdrag: jag ska skriva texten till den jubileumsbok som ges ut av Malmö Högskola i samband med 10-årsjubileet i höst.

Jag har fått tämligen fria händer att göra något vackert, roligt och läsvärt, utanför de gängse ramarna för den här typen av skrifter. Texten kommer att bindas till bok ihop med en cd med musik inspelad av Malmö Akademiska Kör och Orkester, ”Sånger vid Havet”. Det är Daniel Hansson som dirigerar.

Jag ska göra en stafett-saga, där den drivande frågan är: Var finner jag kunskap?

Jag ska träffa ett antal personer som ska bli utsatta för en liten lek. De kommer att få två slumpmässiga ord som de ska associera kring. De ska göra detta på en favoritplats i Malmö, som de har valt för att den ofta ger dem inspiration. Där möter jag dem. Sedan tipsar de om nästa person som jag ska gå vidare till.

Så får vi se vad som händer! Och vilka svar jag får…

Designen av boken görs av Marie-Louise Friberg.

Ni kan följa hela processen här, jag rapporterar efterhand.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.