Tellers on a limb

ant-cc-trad732651I morgon kommer Antonio Rocha till Sverige. Antonio och jag håller på att utarbeta en trädklättrings berättarföreställning som ska ha premiär på Ljungbyfestivalen i juni 2009. Det är andra gången Antonio är i Sverige. Förra gången var  ett år sedan, i september 2007. Då bjöd jag hit honom för att be honom undervisa mig i mim. Som ersättning undervisade jag honom i trädklättring. Det fanns förstås en baktanke; att vi med våra skilda specialiteter tillsammans skulle göra en ny sorts performance. Så blir det också.

I sommar har jag varit i USA och jobbat med Antonio och nu är det alltså dags för honom att komma hit igen. Några av dagarna ska vi undervisa tillsammans, inom utbildningsprojektet Ung Berättarscen. Antonio och jag ger tillsammans en workshop för åk 8 och 9 på Rönnowskolan i Åhus. Tillsammans med eleverna ger vi hela skolan 3 st berättarföreställningar på fredag den 14/11.

På torsdag kväll den 13/11 ger vi en föreställning Historier med kropp på kulturhuset Aoseum i Åhus.

Blir det sedan hyfsat väder kommer vi sedan under en vecka att klättra i olika träd och utforska möjligheterna att berätta med träd som parthers. Blir det regn stannar vi inne vid brasan och snackar om det hela i stället. Jobbar, det gör man ju hela tiden i alla fall, oavsett vad man håller på med.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.