Nya erotiska rysare

Vad är erotiska rysare? Ja inte pornografi i alla fall, så det blir klart. En dödssynd i estradsammanhang är att göra folk generade. Det vill vi inte! Mina erotiska rysare är intelligenta, överraskande och kittlar framför allt fantasin.

Berättelserna handlar om kittlande möten på gränsen mellan lust och last, mellan förförelse, förvåning och förskräckelse. Ett område som innehåller så mycket förväntningar, där kan det lätt gå på tok.
Det är inte grovt – snarare groteskt.
Det är mycket magi och en hel del humor. Några berättelser är riktigt riktigt räliga men jag försöker alltid att lägga in ett ljus i tunneln.
Samtliga berättelser är – förstås – mina egna original. I de flesta fall finns de inte nedskrivna. Muntligt och skriftligt är skilda genrer av berättarskapande.

I tio år nu har jag utforskat de erotiska rysarna som berättargenre och i år gör jag som tidigare: lägger till några nya och varierar en del gamla.

Varje plats, varje publik, kräver sin speciella kombination av berättelser. I sommar berättar jag i den urgamla famnen av en 100-årig hängbok i Stadsparken i Lund, se datum här. Jag kommer också att berätta i en glänta på Fulltofta naturreservat 5 och 6 augusti.

Jag berättar om att dejta en man i sina drömmar, Drömälskaren, och hur han kräver att jag ska dö för hans skull.
Jag berättar om den magiska användningen av Ögonbindel och vådan av att få alla sina hemliga önskningar uppfyllda på en joggingtur i London.
Jag berättar om inkassobyråföreståndarinnan från Bjärred som fastnade med benen upp i ett ihåligt träd och vem som passade på att lägga ägg i hennes mutta.
Jag berättar om varför änglar ibland faller handlöst och okontrollerat i stället för att sväva snyggt omkring.
Och så kanske lite annat smått och gått om fallhöjd, friktion och gravitation som erotiska verktyg och fällor.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.