Nallehotell öppnas i Helsingborg

20120704-165846.jpgTyvärr måste jag oftast säga nej när folk tigger att få sova med mig i träd. Kan de inte klättra och har de inte rep, sele eller hängmatta, så kan de inte komma med upp tyvärr.

Därför öppnar jag nu NALLEHOTELL. Nallar kan ju klättra av naturen och många får plats tillsammans i en koj. Premiären blir i  Helsingborg under HX-festivalen den 29 augusti 2014.

Din gosenalle  kan få uppleva sitt livs äventyr! En sova-över-natt i ett av stadsparkens magiska träd tillsammans med berättaren och trädsovaren Christina Claesson.

Fredagen den 29/8
12 – 17 Jag riggar trädet med nallekojer bestående av upp-och-nervända paraplyer.

Det kommer att finnas pälsklädd sovkoj för de frusna,  med skafferi för dom som nattäter. Med galler och lås för dom som är rädda för tjuvar och med lampor för de mörkrädda.
Fritt fram att titta.
kl 17.30 – 18.30 Jag berättar om konsten att sova i träd och barnen
lämnar in sina Gosenallar. Alla nallar får en egen liten sele, så de inte kan trilla ner. Nallarna bäddas ner och hissas upp i trädet.

Du kan följa deras äventyr på facebook där bilder och småfilmer läggs upp lite dåd och då hela natten och morgonen.

Lördagen den 30/8
10 – 11.30  Nallefrukost. Biblioteket bjuder nallarna. Andra tar med egen frukost. Nallarna hissas ner och återförenas med sina barn. Nallarna berättar (genom barnen) vad som hänt på natten. Med Christinas hjälp.

Anmälan. Det är gratis att delta med sin nalle men asntalet platser är begränsat. Först till kvarn. Du anmäler din nalle genom att antingen ringa 042-106900 eller maila stadsbiblioteket@helsingborg.se

Du gillar kanske också...

17 svar

  1. Andrea Danielsson skriver:

    Det var det sötaste jag har sett!

  2. elisbath skriver:

    Jag är övertygad att mitt barnbarn kommer att tycka att det är spännande. Vet inte om hon bli villigt att ge Dig en av hennes nalle – för att den ska sova uppe i träd – men jag ska testa – Julia bor alldeles i närheten av StadsParken i Helsingborg – dock pratar mest polska. Jag tänker berätta till henne själv ( på polska) hur det ska gå till – hoppas du vet att Du är mycket, mycket välkommen hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.