Möte med presidenten

Vi skulle ut och flyga lite, här i Amerika. Vi bokade en liten Cessna, ett enmotorigt tvåsitsigt plan på Portland Airport i Maine. Naturligtvis skulle Kassnallen flyga också, han har varit med på detta äventyr hela vägen.

Men plötsligt kom polisen och en massa svartklädda män steg ut ur tunga svarta bilar. Vi fick gå in igen. Från uthyrningskontoret ser vi hur de rullar ut våta röda mattor framför ett mindre jetplan som står precis framför Cessnan. Vi frågar runt och uppdagar att det är president George Bush Sr som ska åka hem från ett besök i Maine. Vi får absolut inte gå ut på plattan innan han kommit iväg.

 

Kassnallen blir som tokig.
-Jag vill träffa presidenten! ropar han. Jag har massvis att berätta om hur nallar har det här i världen, han måste få veta!
Och han börjar vifta och vinka och slinker ut genom dörren.
Antonio måste nästan strypa honom för att få honom lugn. -These guys are not to play with!

Till slut kommer presidenten in i sitt plan, poliser och säkerhetsmän rullar iväg och vi kan gå ut till vårt lilla getingstora plan. Under armbågen lyckas jag i alla fall plåta presidentplanet just när det ska viftas iväg.

 

 

 

Antonio som har certifikatet rattade Cessnan och jag och Kassnallen satt bredvid.

Vi flög runt Portland i en timme mellan molnen och nu tjatar Kassnallen hela tiden om jag också ska skaffa certifikat. Han vill ha en egen fallskärm av siden.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.