Elförsörjning i trädtopp

I träden finns energi, inte bara bildligt talat. Det finns elektricitet, som går att mäta. Jag tycker det vore häftigt om jag på något vis kunde få tillgång till denna ström. Inte för att jag vill installera sovrumsbelysning där uppe.  Men mobil och kamera kan kanske behöva laddas.

Blev därför lycklig när jag fick den här filmen som tips från Rikard JönssonHaptikat.se Här kan man se hur man med hjälp av ca 2380 apelsinklyftor kan ladda en iPhone

Nån som kan tipsa mig hur jag ska gå till väga för att ladda min mobil från toppen av, låt säga, en ek? (Naturligtvis utan att skada trädet.)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.