• Okategoriserade
  • 97

Blogg och sociala media

På tisdag 9/2 gör jag en introduktionsföreläsning om bloggredigering och sociala media på Författarcentrum Syd i Malmö. Den baseras på mina erfarenheter framför allt av Tjörnarpsbloggen, som jag startade för 2 år sen, i byn där jag bor.

Flera av er, som funderar på att komma, tittar säkert på den här bloggen också. Då vill jag bara tala om att jag håller på och uppdaterar allt material, så ha överseende om länkar och annat för tillfället är inkompletta. Jag har nämligen fattat beslutet att flytta över hela min vanliga hemsida (som jag haft i 15 år och byggt på efter hand) till att ligga kring bloggen. Bloggen är behändigare att sköta.

Jag ska berätta mer om det på tisdag. Då kommer jag förstås också att tala om Tjörnarpsbloggen, som fungerar som en lokal nättidning. Och jag kommer att visa Tryffelbloggen, som även har en webbshop. Det är Skånska Tryffelkompaniet i Tjörnarp som jag gjort detta åt.

En sådan webbshop lägger man hyfsat enkelt upp på egen hand. Jag tycker Författarcentrum skulle lägga upp en sådan, där alla författarna kunde sälja de böcker som är utgångna i bokhandeln.

Här står mer om workshop och föreläsning.

Du gillar kanske också...

97 svar

  1. Karin skriver:

    Hej Christina! Önskar dig ett gott nytt år. Snart är det dags. Sänder även en varm tanke på Carmen när jag ändå är i farten och tänker på de livskamrater som inte finns med mig längre. Tacksamma tankar fulla av kärlek! Hälsningar, Karin

  2. admin skriver:

    Tack Karin! Jag längtar efter nyåret, blir tråkigt i idet efterhand. Man vet till slut inte vad som är dröm eller verklighet i detta halvmörker… Gott nytt år åt dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.