Triangelhissen nytt förlag lyfter nu!

t-riangelhissen_gra_h170

 

Jag har startat ett förlag, Triangelhissen.

Triangelhissen ska ge ut böcker som papper och e-böcker. Vi kommer att ge ut ljudböcker med tonvikt på inläsningar av upphovspersonerna själva.

Alltsammans har originalberättelser som fokus och nya böcker ska gynna högläsning i alla sammanhang och mellan alla åldrar.

Förlaget har en egen webbshop.

Planen är:
– Sälja min s k back-list, alltså tidigare utgivna böcker som jag har i restlager.
– Lansera serien På Pränt som består av muntliga berättelser omformade till skrift (saknar fortfarande ett slagkraftigt begrepp för den genren). Nr 1 i serien, ÅSKFLICKAN m fl, publiceras 2 juli 2017, som pappers- och e-bok. Ljudboken, liksom en engelsk översättning följer strax. Nr 2 i serien, HUNTER m fl, ligger i produktion. På Pränt är öppen för att publicera originalberättelser även av andra muntliga estradberättare, spokenwordartister, föreläsare, standupare – är du en sådan så hör gärna av dig.
– Efterhand publicera annat, som lever upp till den genuina berättelsens signum: Efter fyra meningar är man fast, och följer berättelsen till sista ordet.

Release av första utgåvan ÅSKFLICKAN sker den 2/7 2017 på Glimmingehus borggård följt av en berättarföreställning av Christina Claesson samma kväll. Fler detaljer här.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.