Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/3/3/christinaclaesson.se/httpd.www/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106 Litteraturrundan i Skåne 5 - 6 /9 -

Litteraturrundan i Skåne 5 – 6 /9

EDIT. Jag ställer in mitt deltagande i Litteraturrundan pga skumma symtom.

I våras blev den inställd i liveformat – men nu kör vi med riktiga människor och levande ögonkontakt! Litteraturrundan i Skåne!

Lördag och söndag står jag med Hjulstudion på Grand Circus Hotel i Malmö från kl 14 och så länge orken håller. Jag övernattar på plats med Hjulstudion, som en i flocken av färgglada cirkusvagnar, och finns det intresserade kvar efter konserten i cirkustältet på lördag kväll så kanske jag slår på filmvisning genom mina fönster, av animerade mardrömsberättelser. Hjulstudion special!

Kanske finns det platser lediga i någon cirkusvagn att övernatta på? Kolla med Cirkushotellet! Det är jättemysigt och hade jag inte egen sovplats i Hjulstudion skulle jag absolut stått på kö.

Sommarn har ju varit som den varit och den bok jag planerat att kunna visa upp har fastnat i processen. Så det blir muntliga berättelser och mina tidigare böcker att bläddra i, fråga om och läsa och allt annat man kan tänka sig göra inom smittsäkert avstånd till en författare.

VÄLKOMNA!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.